MOOISCH conceptstore
Handgemaakte & ambachtelijke producten van makers uit Nederland 

De Workshops bij MOOISCH 

In de werkruimte onder de winkel van MOOISCH Conceptstore, worden diverse creatieve workshops georganiseerd.

Het aanbod wisselt steeds en is op de agenda van MOOISCH Conceptstore te vinden. Je kan je individueel aansluiten bij workshops die in de agenda staan. Maar je kan ook een workshop voor jouw eigen gezelschap aanvragen.

Wij verzorgen ook  creatieve kinderfeestjes, ouder & kinderworkshops en vriendinnen of familie uitjes van 4 - 8 personen of op uw locatie. (aantal afhankelijk van de activiteit en de RIVM maatregelingen natuurlijk)

HET AANBOD : 

Workshops op aanvraag ;

TEKENENschilderenzo Voor kids : 

Op woensdagmiddag van 13 -14.30 uur kunnen kinderen vanaf 7 jaar terecht voor het leren tekenen en schilderen. Per blok van 5 lessen gaan we tekenen, schilderen en leren alles over kleuren mengen, technieken ,kunstenaars en meer. Prijs: Per strippenkaart van 5 strips; 75 euro ,Een losse les kost 20 euro.

Tijdens de koffie: 

Koffie/thee met een doekje - bestel een lekker kopje koffie en je krijgt er een mini schildersdoekje, verf, penselen en een schort bij en dan aan de slag. Dat is een leuke onderbreking van de dag! Prijs : 15 euro.

Koffie/thee met een boekje ;  bestel een lekker kopje koffie en je krijgt er een schetsboekje bij met een potlood en dan lekker aan de slag er is genoeg te zien om te tekenen en daarna ga je toch Schiedam nog even in om wat leuke geveltjes vast te leggen! Prijs; 10 euro.

Donderdagavond atelier 19uur - 20.30 uur : 

  • Schilderen- en tekenenenzo - ( 1x per twee weken op donderdagavond van 19 - 21 uur, werken aan jouw eigen werk ,naar thema of geheel naar eigen keuze met diverse materalen en technieken oa met pastelkrijt en houtskool ) strippenkaart met 5 strippen ;100 euro of 25 euro per keer voor een losse les (dit is incl. koffie/thee , verf. tekenmateriaal ,excl. ondergronden, deze worden apart afgerekend.
  • Boetseren met aan de lucht drogende klei; lekker aan de slag met klei. Maak een beeldje van een stevige dame, rare vogel, vis ,kralen of een leuk schaaltje....ideeën genoeg om mee aan de slag te kunnen. Prijs : 25 euro per keer. (incl koffie/thee en materiaal)

HIGHTEA OF LUNCH Tijdens of na een workshop kunnen wij tegen meerprijs een lekker taartje ,Special Tea ,High tea of koffie met gebak of een proeverijtje van zoetigheden verzorgen. Tevens is er mogelijkheid tot het laten verzorgen van een lunch. Vraag naar de mogelijkheden dan komen we er vast wel uit!

AGENDA VOOR WORKSHOPS EN EVENEMENTEN In de AGENDA kan je zien wat er op het moment op het programma staat en kan je je inschrijven of kom even langs voor meer informatie! De koffie en thee staan klaar!

CONTACT FORMULIER

Wil je een workshop volgen? Zelf een workshop of cursus organiseren? Zoek je een werkplek? Of heb je een vraag over deze onderwerpen? Vul dan onderstaand contactformulier in;


 


E-mailen
Map
Instagram