Mooisch concept-store

 

WORKSHOPS & HUURPLEKKEN

WORKSHOPS EN ANDERE EVENEMENTEN: 

Bij MOOISCH worden diverse creatieve workshops georganiseerd door een aantal makers uit de winkel en door mijzelf.(Monique) Zo zijn er bijvoorbeeld workshops mozaïeken,schilderen,boetseren,seizoenstukken maken, porselein beschilderen, brillenkokers maken,sieraden maken van bestek of pop-up kaarten maken. Het aanbod wisselt steeds. 

Kom jij ook een leuke workshop of cursus volgen? Kijk dan in de agenda wat er  op het programma staat bij MOOISCH en schrijf je in of kom langs!! De koffie en thee staan klaar! 

Wij verzorgen ook workshops voor jouw eigen gezelschap, al dan niet aangevuld met een High-tea, een Special Tea of een lunch.Vraag naar de mogelijkheden.

AGENDA VOOR WORKSHOPS EN EVENEMENTEN 

Klik op onderstaande knop voor een kijkje in de AGENDA van MOOISCH concept-store.

*KLIK hier voor de WORKSHOP AGENDA*


Huurplekken VOOR MAKERS van mooie dingen: 

Er zijn diverse plekken beschikbaar op wanden, toontafels, planken, vitrinekasten, kaartenrekken en nog meer leuke plekken. Je kan in overleg je eigen display of presentatiemateriaal meenemen,mits deze passend zijn binnen het concept van de winkel. Huurplekken zijn er variërend in prijs, afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt ,we kijken samen welke plek je graag wilt en waar jou werk mooi tot zijn recht komt.

CONTACT FORMULIER

Wil je een workshop volgen? Zelf een workshop of cursus organiseren? Wil je graag een plek huren voor het plaatsen van jouw werk en wil je hierover meer informatie of heb je andere vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in;