MOOISCH conceptstore
Handgemaakte & ambachtelijke producten van makers uit Nederland 

 DE HUURPLEKKEN BIJ MOOISCH

MOOISCH concept-store is altijd op zoek naar makers van mooie producten.  

Maak jij; kunst, handgemaakte tassen, notebooks, herensieraden, lampen, originele kaarten, schilderijen, keramiek, coole tekeningen, houtsnijwerk, sjaals, gepimpte tassen, klein meubelen, kaarsen, lampen of iets anders MOOISCH , en zoek je een plek in een fysieke winkel waar jouw producten in het echt te zien en aan te raken zijn? Dan ben je hier op de juiste plek! 

Samen ondernemen is leuk!  Maak een kennismakingsafspraak en ik laat je graag MOOISCH Conceptstore zien! 

Huurplekken VOOR MAKERS van mooie producten: 

Er zijn diverse plekken beschikbaar aan wanden en op toontafels, planken, vitrinekasten, kaartenrekken en nog meer leuke plekken. Je kan in overleg je eigen display of presentatiemateriaal meenemen, mits deze passend zijn binnen het concept van de winkel.

Huurplekken zijn er variërend in prijs, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. We bekijken samen op welke plek jouw werk mooi tot zijn recht komt. Heb je interesse of wil je meer informatie mbt het huren van een plek? Stuur dan het contactformulier of een e-mail met daarin jou gegevens en bv. wat je maakt, met een eventuele website of wat foto's.

Je krijgt dan de Algemene Voorwaarden toegestuurd en een deelnameformulier. Mocht je na het lezen daarvan nog steeds interesse hebben en denken dat jouw product past binnen ons concept, dan maak ik graag een kennismakingsafspraak met je.

Atelier /werkruimte huren : 

Workshopaanbieders en creatieven kunnen de atelier-werk-ruimte onder de winkel huren. De kosten hiervoor zijn 45 euro per dagdeel (3 uur). Makers uit de winkel krijgen een korting op de huurprijs! Ook kan je de ruimte huren voor jouw eigen creatieve doeleinden , een vergadering of als tijdelijke flexwerkplekoplossing. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij zorgen voor extra promotie van jouw workshop. Je zorgt zelf voor de contacten en financiële afhandeling van de workshop met jouw klanten.

Wil je jouw gasten koffie of thee met taart presenteren of een aanvullende lunch aanbieden, dan kan je die bij MOOISCH Conceptstore afnemen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Vraag naar onze ideeën en we zorgen voor iets lekkers voor jullie.


E-mailen
Map
Instagram